Isolar

Maak een groene stap vooruit: Verduurzaam je woning in Drenthe met Subsidie Verduurzaming Volkshuisvesting Drenthe

Woon je in de charmante gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Emmen of Coevorden? Is je woning gewaardeerd op maximaal € 200.000,00 (of € 250.000,00 voor Aa en Hunze)? Als je nadenkt over het verduurzamen van je huis, dan is er geweldig nieuws voor jou!

Subsidie Verduurzaming Volkshuisvesting Drenthe: Unieke Kans

De Subsidie Verduurzaming Volkshuisvesting Drenthe biedt een unieke kans om je woning te verduurzamen. Deze subsidie is speciaal ontworpen om huiseigenaren zoals jij te helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Met deze subsidie kun je verschillende isolatiemaatregelen nemen, zoals dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, paneelisolatie, isolatie van massieve muren, bodemisolatie en het plaatsen van HR++glas of triple glas. Je kunt ook een isolerende buitendeur en/of deurkozijn plaatsen.

Voorwaarden Subsidie Verduurzaming Volkshuisvesting Drenthe

Het is belangrijk om te weten dat je alleen subsidie kunt aanvragen voor werkzaamheden die op de Duurzame Energielijst staan. Bovendien moet je woning vóór 1994 zijn gebouwd. Met de werkzaamheden die je laat uitvoeren, moet je minimaal 3 labelstappen omhoog gaan of Label B behalen. De werkzaamheden moeten worden uitgevoerd door een aannemer die geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel.

Ben je klaar om een groene stap vooruit te zetten en te profiteren van deze subsidie?

Neem vandaag nog contact met ons op bij Isolar en ontdek hoe we je kunnen helpen!