Isolar

Hoe een Hybride Warmtepomp je Huis Verduurzaamt en je Energierekening Verlaagt

Wil je je huis verduurzamen en je energierekening verlagen? Dan is een hybride warmtepomp misschien iets voor jou. Een hybride warmtepomp is een systeem dat bestaat uit een cv-ketel en een warmtepomp. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze om je huis te verwarmen. De cv-ketel springt bij als het erg koud is of als je warm water nodig hebt. Zo verbruik je minder gas en stoot je minder CO2 uit.

Hybride Warmtepomp Geplaatst in Coevorden

Bij Isolar hebben we onlangs een hybride warmtepomp geplaatst in een woning in Coevorden. De klant wilde graag een duurzame en betaalbare oplossing voor zijn verwarming. We hebben gekozen voor een hybride warmtepomp van Intergas, een fabrikant uit Coevorden zelf. Intergas maakt hoogwaardige en innovatieve producten die geschikt zijn voor veel situaties. Bovendien kun je profiteren van een aantrekkelijke subsidie van de overheid als je een hybride warmtepomp van Intergas aanschaft.

Comfort Plus Besparing = Blije Klant

De klant is zeer tevreden met het resultaat. Zijn huis is nu comfortabeler en energiezuiniger. Hij bespaart elke maand op zijn gasrekening en draagt bij aan een beter milieu.

Hybride Warmtepomp – Iets voor jou?

Wil je ook je huis verwarmen met een hybride warmtepomp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We vertellen je graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een hybride warmtepomp. Bij Isolar combineren we vakmanschap met innovatie. We behandelen elk huis alsof het ons eigen thuis is. We zijn trots op ons werk en onze klanten zijn dat ook.