Isolar

Airco systemen

Op zoek naar een warmtepomp voor jouw woning?

Bij Isolar zijn we trots op onze expertise in warmtepompen. We begrijpen dat de keuze voor de
beste warmtepomp afhangt van jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Daarom bieden we een breed scala aan opties, waaronder de hoog aangeschreven Daikin hybride warmtepomp. Deze compacte en efficiënte warmtepomp is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en prestaties.

Warmtepompen

We bieden drie soorten warmtepompen aan: lucht/lucht, lucht/water en de hybride warmtepomp. Elk van deze systemen heeft zijn eigen unieke voordelen en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

pvt dak

Slim investeren

Het installeren van een warmtepomp is een investering, maar het is belangrijk om te onthouden
dat er vaak financiële prikkels beschikbaar zijn om deze kosten te helpen compenseren. De
subsidie voor een warmtepomp kan variëren tussen de € 2.400 en € 4.500.

Hoeveel zonnepanelen nodig voor jouw warmtepomp?
Bovendien, als je overweegt om zonnepanelen te installeren om jouw warmtepomp van stroom
te voorzien, heb je doorgaans 5 tot 7 extra zonnepanelen nodig voor een hybride warmtepomp,
en 9 tot 12 extra zonnepanelen voor een all-electric warmtepomp.

Hulp bij het kiezen van de beste warmtepomp
Bij Isolar streven we ernaar om jou de best mogelijke service te bieden. We hebben een team van
ervaren professionals die klaar staan om jou te helpen bij het kiezen van de beste warmtepomp
voor jouw behoeften.


De Intergas Xtend

is geen gewone verwarmingsoplossing; het is een innovatieve combinatie van een lucht/water warmtepomp, een binnenunit en een hoogrendements-cv-ketel. Met deze geavanceerde technologie halen we het maximale uit duurzame energiebronnen en zorgen we voor een optimaal binnenklimaat in jouw woning.

Efficiëntie uit de Buitenlucht

De buitenunit van de Intergas Xtend onttrekt zoveel mogelijk warmte-energie uit de buitenlucht en zet deze om in bruikbare warmte voor je huis. Deze warmte wordt met behulp van een koudemiddel de woning ingeleid en gebruikt voor het centrale verwarmingssysteem. Tegelijkertijd staat de cv-ketel paraat om warm tapwater te leveren. Zo ben je verzekerd van warm water en een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de weersomstandigheden.

Intelligente Besturing

De Hybrid Heatpump Control Unit in het binnendeel van de Intergas Xtend maakt slimme beslissingen. Het systeem schakelt op het ideale moment tussen de warmtepomp en de cv-ketel. Soms is het efficiënter om de cv-ketel te gebruiken. Je kunt in de instellingen aangeven of je de voorkeur geeft aan de meest duurzame optie of het meest economische moment. Zo pas je het systeem aan jouw situatie aan en reduceer je zowel CO2-uitstoot als gasverbruik.

Flexibele Integratie

Als je cv-ketel nog niet aan vervanging toe is maar je wel wilt verduurzamen en besparen op gas, dan is de Intergas Xtend add-on warmtepomp een uitstekende keuze. Deze warmtepomp en binnenunit kunnen worden gecombineerd met je bestaande cv-ketel via een OpenTherm-verbinding. Hierdoor kun je de Xtend integreren met de meeste gangbare cv-ketels op de markt. Voor optimale prestaties raden we echter de combinatie aan met een Intergas HRE, HReco of Xtreme ketel.

Flexibele Montage, Toekomstgericht Comfort

De Intergas Xtend biedt niet alleen duurzaamheid en besparingen, maar ook flexibiliteit in montage. Zo kun je profiteren van de voordelen van hernieuwbare energiebronnen zonder drastische aanpassingen aan je verwarmingssysteem. De Intergas Xtend staat garant voor comfort, efficiëntie en een groenere toekomst.

Kies voor de Intergas Xtend bij isolar.nl en ontdek de voordelen van een slimme, hybride oplossing voor je verwarmingsbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie en een advies op maat. Samen bouwen we aan een duurzame en comfortabele leefomgeving

Daikin Altherma Hybride

De Perfecte Combinatie

De Daikin Altherma R Hybride warmtepomp is de ideale oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Deze geavanceerde hybride technologie combineert naadloos cv-ketels en lucht/water warmtepompen om uw ruimteverwarming en warm tapwater te optimaliseren.

Slimme Keuzes voor Efficiëntie

De Daikin Altherma R Hybride warmtepomp is een intelligent systeem dat voortdurend de buitentemperatuur, energieprijzen en uw interne verwarmingsvraag in overweging neemt. Hierdoor kan het systeem altijd de meest economische en efficiënte verwarmingsmodus kiezen. Of het nu de warmtepomp, de cv-ketel, of een combinatie daarvan is, u kunt altijd rekenen op optimale prestaties.

Hernieuwbare Energie voor Milieubewust Verwarmen

In warmtepompmodus wordt de Daikin Altherma R Hybride aangedreven door hernieuwbare energie, rechtstreeks uit de lucht gehaald. Dit resulteert in een indrukwekkende energie-efficiëntie op A++-niveau, waardoor uw verwarmingssysteem niet alleen kosteneffectief is, maar ook milieuvriendelijk.

Efficiënt Warm Tapwater

Het systeem produceert warm tapwater met behulp van geavanceerde hr-technologie. De unieke dubbele warmtewisselaar is tot wel 15% efficiënter dan traditionele cv-ketels. Bovendien wordt koud tapwater direct naar de warmtewisselaar geleid, waardoor optimale en continue condensatie van rookgassen tijdens de productie van warm tapwater wordt gegarandeerd.

Kenmerken van de Daikin Altherma R Hybride:

Combineert lucht/water warmtepomptechnologie met cv-technologie.

Past zich aan de buitentemperatuur, energieprijzen en uw interne verwarmingsvraag aan voor maximale efficiëntie.

Geschikt voor bestaande radiatoren (tot 80°C) en leidingen, waardoor vervanging niet noodzakelijk is.

Biedt voldoende warmte, met verwarmingslasten tot 27 kW, ideaal voor renovatietoepassingen.

Eenvoudige en snelle installatie dankzij compacte afmetingen en snelle aansluitingen.

Bediening via de Onecta app op uw smartphone, met optionele LAN-adapter (zie opties op pag. 38).

Ondersteunt spraakbediening via integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

Buitendeel kan warmte uit de buitenlucht halen, zelfs bij temperaturen tot -25°C.

Met de Daikin Altherma R Hybride warmtepomp kiest u voor de perfecte combinatie van efficiëntie, comfort en milieubewustzijn voor uw verwarmingssysteem.

Daikin Altherma full electric

De Ideale Keuze voor Efficiënt Verwarmen en Koelen

De Daikin Altherma 3 R, met koudemiddel R-32, biedt een indrukwekkend rendement en is geschikt voor zowel vloerverwarming als lage temperatuur radiatoren, terwijl het zijn befaamde vorstbescherming behoudt, zelfs tot -25 °C. Dit maakt het systeem ideaal voor optimale prestaties, zelfs in de koudste klimaten.

Geavanceerde Bluevolution Technologie

Met de Daikin Altherma 3 R bent u verzekerd van top prestaties dankzij onze innovatieve Bluevolution technologie. Enkele hoogtepunten zijn:

Seizoensrendement tot A+++

Rendement ruimteverwarming met een prestatiecoëfficiënt tot 5,1 (bij 7 °C/35 °C)

Rendement warm tapwater met een prestatiecoëfficiënt van 3,3 (EN 16147) Dit systeem is verkrijgbaar in capaciteiten van 3,5-, 4-, 6- en 8 kW-uitvoeringen.

Slimme Regeling voor Consistente Comfort

De Daikin Altherma 3 R biedt een geavanceerde regeling met weersafhankelijk instelpunt en invertergestuurde compressoren, waardoor een consistente ruimtetemperatuur gedurende de hele dag wordt gegarandeerd. Met de handige Onecta app kunt u uw verwarmingssysteem eenvoudig en vanaf elke locatie bedienen, zodat u het wooncomfort kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren terwijl u energie bespaart. Bovendien kunnen de Daikin Altherma 3 R lucht/water warmtepompen met R-32 naadloos worden geïntegreerd in andere ruimtethermostaten.

Efficiënte Verwarming en Koeling

De Daikin Altherma 3 R levert efficiënte warmte, zowel voor ruimteverwarming als voor warm tapwater. Met een aanvoertemperatuur tot maximaal 60 °C bij een buitentemperatuur tot -7 °C is het systeem veelzijdig inzetbaar. Het systeem blijft zelfs werken bij extreem lage temperaturen tot -25 °C en is bijzonder efficiënt in combinatie met lage temperatuur afgiftesystemen zoals vloerverwarming, lage temperatuur radiatoren of warmtepompconvectoren.

Koelingsopties voor Extra Comfort

Daikin Altherma 3 R is ‘s werelds eerste Refrigerant/Split warmtepomp met grotere vermogens en het koudemiddel R-32, waarmee niet alleen verwarming en warm tapwater, maar ook koeling mogelijk is! Dit wordt mogelijk gemaakt door een nieuw ontwikkelde en gepatenteerde compressor, waarmee Daikin voorop loopt in de warmtepompsector.

PVT Systemen

PVT panelen, ook wel bekend als Photovoltaïsch Thermische panelen, zijn een slimme en duurzame keuze voor het opwekken van energie en warmte. Maar wat zijn PVT panelen precies? PVT panelen zijn zonnepanelen die zowel elektriciteit als warmte genereren binnen hetzelfde paneel. Dit betekent dat ze niet alleen zonlicht omzetten in elektriciteit, maar ook de warmte die ze uitstralen benutten. Deze warmte wordt geabsorbeerd door een vloeistof die vervolgens naar de PVT-warmtepomp en warmtepompboiler wordt geleid. Met deze opgewekte warmte kun je genieten van comfortabele douches en baden, wanneer het jou uitkomt. De fluisterstille PVT-warmtepomp van Qsilence speelt hierbij een cruciale rol, terwijl de omvormers zorgen voor de omzetting naar bruikbare wisselstroom, die al je huishoudelijke apparaten en de warmtepomp van stroom voorzien. Zo maak je gebruik van gratis energie en draag je bij aan een milieubewuste en verantwoorde levensstijl!

Waarom Kiezen voor PVT Panelen?

Er zijn meerdere redenen om voor PVT panelen te kiezen:

Duurzame oplossing om afscheid te nemen van aardgas.

Geen kostbare grondboring vereist.

Geen luidruchtige buitenunit-warmtepomp nodig, wat esthetisch aantrekkelijker is.

Het PVT-systeem is klaar voor de toekomst.

Geniet meer dan 30 jaar van de voordelen.

Wekt het hele jaar door, 24/7 energie op, ongeacht het seizoen.

Combineert zonnepaneel en warmtecollector in één systeem.