Isolar

Airco systemen

Op zoek naar een Airco of airconditioner voor jouw woning?

Op zoek naar verkoeling tijdens warme zomerdagen? Ontdek de ultieme oplossing voor  airconditioningssystemen voor thuisgebruik. Met een airco in huis creëer je niet alleen een aangename temperatuur, maar ook een comfortabele omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten, ongeacht de buitentemperatuur. Of je nu wilt ontsnappen aan de hitte tijdens een zinderende zomer of gewoon verfrissing nodig hebt na een lange dag, een airco biedt de ideale oplossing. Met een breed scala aan modellen en functies die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, is er altijd een perfecte airconditioning voor jouw thuisomgeving. Laat de warmte geen spelbreker zijn – investeer in een airco voor thuis en ervaar de ultieme koelte en comfort in je eigen woning.

Haier Flexis Plus Airconditioner: Veelzijdig, Krachtig en Gezond

Ervaar de veelzijdige kracht van de Haier Flexis Plus, een airconditioner die comfort en optimale luchtkwaliteit samenbrengt in één krachtig toestel. Deze airco gaat verder dan alleen koelen en verwarmen, en levert een uitzonderlijke bijdrage aan de gezondheid van jouw binnenlucht.

Wat de Haier Flexis Plus zo uniek maakt, is de geavanceerde UVC-sterilisatie technologie. Deze technologie steriliseert de lucht voordat deze jouw kamer binnenkomt, zodat je altijd kunt genieten van frisse en schone lucht. Bovendien zorgt de innovatieve Steri-Clean functie ervoor dat 99,9% van de aanwezige bacteriën en virussen worden gedood.

Verkrijgbaar vanaf €1.827 (adviesprijs incl. btw, excl. installatie), is de Flexis Plus is slimme investering in jouw comfort en gezondheid. Het biedt een scala aan functies:

  • Energielabel A+++ voor koelen en A++ voor verwarmen, wat aantoont dat het apparaat zeer energiezuinig is.
  • Fluisterstille werking, met geluidsniveaus vanaf slechts 16 dB(A).
  • Een breed scala aan capaciteiten (2,0 / 2,5 / 3,5 / 4,2 / 5,0 / 7,1 kW) om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
  • Compatibiliteit met de hOn Smart Home App, waarmee je jouw airconditioner eenvoudig kunt bedienen via jouw smartphone of tablet.

Met zijn strakke witte ontwerp en compacte afmetingen, past de Haier Flexis Plus moeiteloos in elk interieur. Stap over op de Haier Flexis Plus airconditioner voor een gezondere luchtkwaliteit en ongeëvenaard comfort.

Haier Tundra 2023 Airconditioner: Jouw Sleutel tot Energiezuinig Comfort

Ervaar de harmonie tussen eenvoud en prestatie met de Haier Tundra 2023 airconditioner. Deze moderne en stijlvolle airco, voortbouwend op het succes van het Tundra Plus-model, is een uitstekende keuze voor diegenen die een minimalistisch ontwerp willen combineren met hoogwaardige technologie.

De Haier Tundra 2023, een energiezuinige airconditioner met een A++ energielabel voor koelen en A+ voor verwarmen, biedt ongeëvenaarde prestaties. De fluisterstille slaapmodus, helder LED-display en gebruiksvriendelijke afstandsbediening maken het tot een onmisbaar onderdeel van elk modern huis.

Wil je jouw airco bedienen met je smartphone of tablet? Geen probleem. De Haier Tundra 2023 is uitgerust met een ingebouwde WiFi-module, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen instellingen met de hOn Smart Home App.

Beschikbaar vanaf €1.353 (adviesprijs incl. btw, excl. installatie), is de Haier Tundra 2023 een slimme investering voor comfort en energie-efficiëntie. Met capaciteiten van 2,5 / 3,5 / 5,0 / 6,8 kW, biedt dit model een scala aan opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Dankzij de Self-Clean technologie en luchtontvochtigingsfunctie, biedt de Haier Tundra 2023 airconditioner een gezonde en comfortabele omgeving in jouw huis. Wit van kleur, met compacte afmetingen, past deze airco moeiteloos in elk interieur.

Maak vandaag nog de overstap naar energiezuinig comfort met de Haier Tundra 2023 airconditioner – een toestel dat design en prestaties naadloos combineert voor jouw gemak.