Isolar

Isolars Innovatieve Vloerisolatie in Beilen: Duurzaamheid van de Grond Af


In de pittoreske gemeente Beilen is Isolar onlangs druk bezig geweest met een revolutionaire aanpak van vloerisolatie. Ons recente project heeft de standaard van woningisolatie op een hoger niveau getild, en we zijn enthousiast om deze innovatie met jullie te delen.

Een Duurzame ‘Ondergrondse’ Revolutie

Bij dit project hebben we gekozen voor 8 cm geslotencellig polyurethaanschuim (PUR), bekend om zijn vochtwerende en isolerende eigenschappen. Maar wat maakt onze aanpak uniek? We spuiten 30 cm vanaf de zijwand en direct tegen de vloer aan. Deze techniek creëert een naadloze ‘schil’ onder de vloer, vergelijkbaar met een omgekeerde ‘bak’. Het resultaat is een indrukwekkende Rc isolatiewaarde van 3,5, wat garant staat voor een uitzonderlijke isolatie.

Waarom Gesloten-cel PUR?

Gesloten-cel PUR is een uitstekende keuze voor vloerisolatie vanwege verschillende redenen:

  • Vochtwerend: Het biedt uitstekende weerstand tegen vocht, cruciaal in een land als Nederland waar vochtproblemen vaak voorkomen.
  • Hoog Isolerend Vermogen: Met een Rc-waarde van 3,5 biedt het superieure isolatie, wat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van energieverlies.
  • Duurzaam en Lange Levensduur: PUR is bestand tegen slijtage en behoudt zijn isolerende eigenschappen over een lange periode.

De Financiële Voordelen

Naast de milieuvriendelijke en comfortverhogende voordelen, komt deze isolatievorm met aantrekkelijke financiële incentives. Er is een subsidie beschikbaar van €5,50 per vierkante meter, en bij het toepassen van dubbele verduurzamingsmaatregelen zelfs €11 per vierkante meter. Dit maakt het een slimme investering voor elke huiseigenaar.

Een Comfortabeler Thuis

Het primaire doel van thuisisolatie is om een comfortabeler leefomgeving te creëren. Met de gesloten-cel PUR vloerisolatie van Isolar bereiken we dit door het verminderen van tocht, het constant houden van de binnentemperatuur en het verbeteren van de algehele energie-efficiëntie van de woning. Dit leidt tot minder energieverbruik en lagere energiekosten, een win-win voor zowel de bewoner als het milieu.

Een Stap Naar een Duurzamere Toekomst

Ons project in Beilen is meer dan alleen een technische prestatie; het is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor geavanceerde isolatiemethoden zoals die van Isolar, dragen huiseigenaren bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk en bevorderen ze een groenere leefomgeving.

Jouw Rol in de Groene Revolutie

Ben jij klaar om deel uit te maken van deze groene revolutie? Met Isolars expertise in geavanceerde isolatietechnieken ben je verzekerd van een duurzame, kosteneffectieve oplossing voor jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij jouw huis kunt transformeren.