Isolar

Perfecte Klimaatbeheersing in Schoonoord: Een Nieuwe Multisplit Airco Installatie

De Uitdaging

Onze klant in Schoonoord wilde een energiezuinige en stille oplossing voor hun woning. Het doel was om zowel de benedenverdieping als de bovenverdieping van het huis te voorzien van een perfect gereguleerde temperatuur, vooral tijdens de warme zomerdagen. Dit vroeg om een doordachte aanpak en een efficiënte installatie.

De Oplossing

Wij hebben gekozen voor een multisplit airco systeem, een ideale oplossing voor het koelen (en verwarmen) van meerdere ruimtes tegelijk. Dit systeem bestaat uit één buiteneenheid die meerdere binneneenheden bedient. Hierdoor kunnen verschillende kamers individueel worden gecontroleerd, wat zorgt voor een consistente en comfortabele temperatuur door het hele huis.

Installatie Details

De binnenunits werden strategisch geplaatst in de belangrijkste leefruimtes:

  1. Woonkamer/Keuken: De open ruimte van de woonkamer en keuken vroeg om een krachtige maar stille airco-unit. Deze unit zorgt ervoor dat het gezin kan genieten van een koele en comfortabele omgeving tijdens het koken, eten, en ontspannen.
  2. Hal op de Bovenverdieping: De hal op de bovenverdieping is een doorvoerplek naar de slaapkamers en de badkamer. Door hier een binnenunit te plaatsen, wordt de koele lucht efficiënt verspreid naar de aangrenzende kamers, wat bijdraagt aan een comfortabele nachtrust en verfrissende start van de dag.

Waarom Kiezen Voor Isolar?

Bij Isolar zijn we trots op onze klantgerichte benadering en professionele service. Wij bieden:

  • Energiezuinige oplossingen: Onze systemen zijn ontworpen om energieverbruik te minimaliseren, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee.
  • Deskundig advies: We luisteren naar jouw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen.
  • Vakmanschap en kwaliteit: Onze installateurs zijn ervaren en gecertificeerd, wat garant staat voor een naadloze installatie.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte airco-oplossing voor jouw woning of kantoor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bij Isolar zorgen we ervoor dat jij altijd geniet van een optimaal binnenklimaat, het hele jaar door.

Met deze nieuwe multisplit airco installatie in Schoonoord zijn onze klanten klaar voor de zomer. Wil jij ook genieten van ultiem comfort in jouw huis? Wij staan klaar om je te helpen!