Isolar

Fantastische Kans voor Drentse Woningbezitters: Nieuwe Subsidie Maakt Isolatie Betaalbaarder

Woon je in Drenthe en droom je van een huis dat zowel in de zomer als in de winter comfortabel aanvoelt? Goed nieuws! Er is nu een subsidie beschikbaar die woningisolatie voor woningeigenaren met een bescheiden inkomen een stuk toegankelijker maakt.

De gemeente Assen deelt mee dat dankzij deze nieuwe regeling, woningeigenaren tot maar liefst 2.500 euro kunnen ontvangen voor isolatiewerkzaamheden. Dit betekent dat het isoleren van je huis niet alleen leidt tot meer wooncomfort, maar ook je energierekening verlaagt en bijdraagt aan een schonere planeet door minder CO2-uitstoot. En het mooie is, deze subsidie is beschikbaar voor alle Drentse gemeenten, mede mogelijk gemaakt door het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN).

Waar Kan de Subsidie Voor Worden Gebruikt?

Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, gevelisolatie, of vloerisolatie, deze subsidie opent deuren om je woning op diverse manieren te verduurzamen.

Wat zijn de Voorwaarden?

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, mag het jaarinkomen van de aanvrager(s) niet hoger zijn dan 34.100 euro. Daarnaast moeten de isolatiewerkzaamheden binnen een jaar na het ontvangen van de subsidie voltooid zijn. Bij de aanvraag dien je een getekende offerte in te dienen.

Het aanvragen van de subsidie verloopt via de website van het SNN en zal binnen acht weken beoordeeld worden.

Bij Isolar zijn we enthousiast over deze nieuwe mogelijkheid voor Drentse huiseigenaren om hun woning betaalbaar te isoleren. Wij staan klaar met advies, een vrijblijvende offerte en onze expertise om je huis niet alleen warmer in de winter en koeler in de zomer te maken, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Bekijk onze website of neem contact met ons op om meer te leren over hoe we je kunnen helpen profiteren van deze geweldige subsidiekans. Samen maken we Drenthe nog groener!