Isolar

Energiebespaarlening Drenthe: investeer in een duurzame toekomst

Hoe ga ik komende winter de energierekening binnen de perken houden?

Als woningeigenaar of VvE in Drenthe kan het lastig zijn om te investeren in energiebesparende maatregelen. Het is vaak een grote investering en het is niet altijd duidelijk wat de beste opties zijn. Met de winter voor de deur en de nog steeds hoge gasprijzen kan het interessant zijn om te investeren in energiebesparende maatregelen.

De Energiebespaarlening Drenthe

De Energiebespaarlening Drenthe van het Warmtefonds biedt hier een oplossing voor. Met deze lening kun je snel en zonder verborgen kosten investeren in energiebesparende maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Door deze maatregelen bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

De Energiebespaarlening Drenthe van het Warmtefonds is beschikbaar voor woningeigenaren en VvE’s in Drenthe. De hoogte van het rentetarief is afhankelijk van het leenbedrag. De aanvraag voor de Energiebespaarlening is drie maanden geldig. Er is geen bovengrens leeftijd en aanvragen zijn ook mogelijk voor 75+’ers. Ook leenmogelijkheden voor eigenaar-bewoners met beperkte leenruimte. Rente van 0% voor eigenaar-bewoners met verzamelinkomen minder dan € 60.000.

Met de winter voor de deur en de nog steeds hoge gasprijzen kan het interessant zijn om te investeren in energiebesparende maatregelen. Met de Energiebespaarlening Drenthe van het Warmtefonds investeer je snel en zonder verborgen kosten in energiebesparende maatregelen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Door deze maatregelen bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

Het prijsplafond voor gas, stroom en stadsverwarming geldt tot een bepaald gebruik niet meer dan een maximale prijs voor gas, stroom en stadsverwarming. Door dit prijsplafond krijgen de meeste huishoudens korting op hun energierekening.

Bespaar via Warmtefonds en een Offerte van Isolar

Meer informatie over de Energiebespaarlening Drenthe is te vinden op de website van het Warmtefonds. Op deze website kun je ook direct een aanvraag indienen. Bij het indienen van een aanvraag moet je wel een offerte laten zien met het benodigde bedrag. Laat ons gerust een vrijblijvende offerte voor je maken!